top of page
TRAINERS MODULE LIVE MUZIEK TOLKEN/SIGNDANCEN

Spreker en coach

 

Maarten heeft een bijzondere mix aan ervaring, die precies past binnen deze module. Zo heeft hij 15 jaar lang opgetreden als performer op bedrijfsfeesten, beurzen en congressen. 

Als tolk Gebarentaal heeft hij verschillende musicals, theaterstukken en muziekevenementen getolkt. Door zijn achtergrond als coach en zijn ervaring in de wereld van het theater weet hij mensen te inspireren om meer uit zich zelf te halen. Dit doet hij met humor, geduld en met veel plezier. 

Maarten Vogelaar www.naarmaarten.nl
Maarten Vogelaar
Jacobien Geuze.jpg
Maarten Vogelaar.jpg
Kim van Schie.JPG
Kim van Schie
Kim van Schie www.storyline-media.nl

Kim van Schie is jarenlang zelf journalist geweest en weet dus waar de media naar op zoek zijn. Maar ze heeft ook meerdere keren aan de andere kant van de microfoon en camera gestaan. En dat is toch echt andere koek!

Met haar bedrijf Storyline Media geeft ze mediatrainingen waarin ze die kennis en ervaring deelt. Er is altijd ruimte om te kijken naar de vraagstukken waar de deelnemers tegenaan lopen in de praktijk. Je krijgt simpele handvatten mee die je houvast geven in de omgang met media, zodat jij invloed hebt op wat er wel en niet gepubliceerd wordt over jouw verhaal. 

Met dat verhaal kun je een positieve impact maken. En dat is waar het om draait bij Storyline Media. Kim geeft verschillende soorten trainingen, maakt zelf ook video’s en schrijft teksten. Allemaal met het doel om mensen en organisaties te helpen die zich inzetten voor een inclusieve maatschappij en duurzame wereld. 

Want met een goed verhaal kun je daadwerkelijk verandering teweegbrengen.

Jacobien Geuze www.groeikracht.nu

"Mijn naam is Jacobien Geuze. Ik bied coaching, training en organisatieadvies. Ik richt me op groei en ontwikkeling op individueel, groep- en organisatieniveau. En faciliteer daarmee verandering, persoonlijke ontwikkeling, organisatie-effectiviteit en sterkere relaties. En dat doe ik met veel plezier! Ik werk met Transactionele Analyse, groeicurves en diverse profielen, zoals MBTI. Mijn motto: als mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun groei, zijn ze in staat tot grootse dingen!

Eerder in mijn professionele leven werkte ik trouwens als taalkundige, en daar zit ook mijn affiniteit met jullie werkveld, dus dat is een ’oude liefde’ ;-).”

Jacobien Geuze
Jacobien Geuze.jpg
bottom of page