DATABASE

Op deze website vindt u twee verschillende databases.

 

Een database van muziektolken en een database van signdancers.

 

Zowel de muziektolken als de signdancers in onze databases zijn gespecialiseerd in het vertalen van muziek naar gebaren, beweging en mimiek.  

Met ingang van 2021 zijn de eerste gecertificeerde muziektolken en signdancers te vinden in onze database. Zij hebben de leerroute van de Visuele Muziek Academie afgerond en beschikken dus allemaal over een solide basis van kennis en vaardigheden op dit vakgebied.  

Maar we maken één belangrijk onderscheid tussen muziektolken en signdancers:

 

Muziektolken zijn gediplomeerde tolken Nederlandse Gebarentaal die zich hebben gespecialiseerd in het tolken van muziek. Doordat zij professioneel tolk zijn, kunnen zij als zodanig worden ingezet om naast de muziek bijvoorbeeld ook presentatieteksten en gesprekken te tolken tijdens een evenement.

 

Signdancers zijn gebarentaalgebruikers die zich hebben gespecialiseerd in Visuele Muziek. Zij zijn niet opgeleid tot tolk Nederlandse Gebarentaal en zullen uitsluitend inzetbaar zijn voor het vertalen van de muziek.

In de databases zijn profielen van de muziektolken en signdancers te vinden. 

Deze profielen bestaan uit een korte persoonlijke introductie, informatie over scholing en ervaring, contactgegevens en een youtube-link naar een video waarin u de muziektolk of signdancer in actie kunt zien.

 

Let op: Wij bemiddelen niet! U dient zelf contact op te nemen met de muziektolk of signdancer van uw keuze voor vragen en/of het bespreken van de verschillende mogelijkheden.

 

Alle profielinformatie is door de muziektolken en signdancers zelf verstrekt en dient door hen zelf gecontroleerd te worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden.

IN NGT
IN NmG

INSCHRIJVEN VOOR MUZIEKTOLKEN EN SIGNDANCERS

© 2015-2020 Muziektolken.nl

Volg ons:

  • Facebook
  • Instagram
1.2.communicate.webp
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now