EVENEMENTEN

Van onderstaande evenementen is bekend dat er in het verleden, één of meerdere malen, prettig is meegewerkt bij het inzetten/toelaten van een muziektolk. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt.

 

 

Nederland Zingt Dag

De Nederland Zingt-dag is een jaarlijks evenement van de Evangelische Omroep, waarop men samenkomt in de Jaarbeurs Utrecht voor koor- en samenzang. "Samen zingen, samen geloven."

www.nederlandzingt.eo.nl

Bevrijdingspop Haarlem

Bevrijdingspop werd in 1980 voor de eerste keer georganiseerd door Ilco van der Linde. Hij was tot de conclusie gekomen dat het vieren van de bevrijding op 5 mei vooral gericht was op ouderen en kleine kinderen. Daarom besloot hij op 5 mei een festival voor jongeren te organiseren: Bevrijdingspop.

Hiermee werd Bevrijdingspop de grondlegger voor alle bevrijdingsfestivals, 14 in totaal, die jaarlijks op 5 mei door heel Nederland georganiseerd worden.

www.bevrijdingspop.nl

Sencity

Sencity is de unieke manier om het maximale uit je avondje stappen te halen. Dit feest gaat verder dan alleen muziek, alle zintuigen komen bij dit feest aan bod! Door de expressieve dansers, SenseFloor, smaaksensaties, videoprojecties, lichteffecten, gebarentolken en geuren wordt het muziekevenement omgebouwd tot een ware beleving.

Sencity is voor zowel doven als horenden een perfecte uitgaansgelegenheid!

http://www.sencity.today/nl/

Mutesounds

MuteSounds: buitengewoon kunst- en cultuurfestival voor doven, slechthorenden én horenden.

Doof, slechthorend of horend? Jong of oud? Wie je ook bent, op MuteSounds kun je ervaren, ontdekken en genieten. Op MuteSounds komen doof en horend samen en beleef je kunst en cultuur met al je zintuigen. Wees dus voorbereid op onverwachte ontmoetingen en nieuwe ervaringen. Kom naar MuteSounds en laat je inspireren.

https://mutesounds.nl/

De Parade

Op de Parade spelen 60 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen in de theatertenten. Merendeel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien. Iedere dag staan er verschillende voorstellingen op de planken. 

Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops. Iedere avond spelen er twee live-bands die gratis toegankelijk zijn. 

https://deparade.nl/

Zomerspektakel aan het meer

Een driedaags evenement, het tweede weekend van juni! Bedoeld voor jong en oud. Met muziek, sport, spel en horeca. Locatie: Park Zegersloot, De Bijlen in Alphen aan den Rijn.

https://www.zomerspektakelaanhetmeer.nl/

Appelpop

Appelpop is een tweedaags popfestival dat jaarlijks in Tiel, in de Nederlandse provincie Gelderland, georganiseerd wordt door Stichting Muziekstad Tiel. Het is het grootste gratis muziekfestival van Nederland en vindt telkens in het tweede weekend van september op vrijdag en zaterdag plaats op de Waalkade.

www.appelpop.nl

Zwarte Cross

De Zwarte Cross is een bizarre mix van muziek, theater, motorcross, stunts en veel humor. Je vindt het festival in Lichtenvoorde. Kom eens kiek'n!

https://www.zwartecross.nl

Please reload

© 2015-2020 Muziektolken.nl

Volg ons:

  • Facebook
  • Instagram
1.2.communicate.webp
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now